Masa Tenisi Şampiyonasında Final Heyecanı

Çukurca Halı Sahada masa tenisi turnuvasında 08 Ocak Pazar günü final heyecanı yaşandı.

Çukurca Belediyesi’ nin katkılarıyla Çukurca Belediye Spor Kulübü ve gençlerin organize ettiği, 80 kişinin katılımı ile düzenlenen masa tenisi turnuvasının final müsabakaları yapıldı.

Final maçında rakibini 2-1 lik skor ile yenen Necmettin Tekin birincilik ödülünü Domaniç Kaymakamı Muhammed Furkan Okumuş’ dan aldı.Turnuvada İkinci olan Ege Karakaya’ nın ödülünü Belediye Başkanımız Emin Taşgın verdi. Üçüncülük maçında rakibi Aykut Güleç’i yenerek üçüncü olan Yusuf Arslan’ ın ödülünü ise Spor Kulübü Başkanı Ahmet Şeker tarafından verildi.

Halı Saha Turnuvalarından sonra, Çukurca Belediye Spor Kulübü olarak ilk defa yapılan Masa Tenisi Turnuvası Domaniç ve Köylerinden büyük ilgi gördü. Turnuvanın düzenlenmesinde gönüllü olarak çalışan gençlerimize şükranlarımızı sunar, gençlere yönelik düzenlenecek organizasyonlarda Belediye ve Spor Kulübü olarak her zaman yanlarında olacağız.