Başkandan Beldeye Doğalgaz müjdesi!

Vatandaşların uzun süredir beklediği doğal gaz çalışmaları için Belediye Başkanımız Emin Taşgın, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, İlçe Başkanı Ahmet Özoğul’ un Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile görüşmeleri ve takipleri sonucu, Belde sınırlarından Domaniç İlçemize geçecek olan doğal gaz hattından Çukurca Beldesininde doğal gaz programına alınması için çalışmalara başlandığını ifade ederek, Çinigaz Doğalgaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret A.Ş. (ÇİNİGAZ) firması tarafından etüt ve fizibilite çalışmalarının başlayacağını söyledi.

Başkan Taşgın, beldedeki doğalgaz çalışmaları için ÇİNİGAZ yetkililerle ile görüşerek Çukurca Merkez ve Ilıcaksu Mahallemiz’ de çalışmaların tamamlanmasıyla Beldemiz doğalgaza kavuşacak.

Çinigaz Doğalgaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret A.Ş.(ÇİNİGAZ) ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor; beldemizin güzel insanlarına hayırlı olmasını diliyoruz.