KUTAHYA HAVA DURUMU27°C Az Bulutlu

Ilıcaksu Sarıkız dış cephe tuval çalışmaları bitti

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Görsel Sanatlar Fakültesi Öğr. Gör. Mehmet Pehlivan  ile Resim Bölümü 4.Sınıf öğrencileri Merve Dursun ve Eda Kesikci Çukurca Belediyesi’ nin desteğiyle Sarıkız Çay Bahçesi ve Dükkanların dış cephelerine birbirinden güzel resimlerle renklendirdiler.

Beldemizdeki belediyeye ait binaların bakım onarımları yapılarak daha sağlıklı hale getirilmesi ve görüntü güzelliğinin sağlanmasıydı. Çünkü eski yapısıyla görüntü kirliliğine yol açan bu yapılar şimdi ise göze hitap etmektedir. Eserleri gören vatandaşlarımızın, misafirlerimizin yapılan resimler önünde fotoğraf çektirdiğini görmek  bizleri ayrıca mutlu etmektedir.

Projemize destek veren Eski Kaymakamız Mesut Ozan Yılmaz’ a, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi/Görsel İletişim Tasarımı Dekanı Prof. Dr. Levent Mercin, Görsel Sanatlar Fakültesi Öğr. Gör. Mehmet Pehlivan  ile Resim Bölümü 4.Sınıf öğrencileri Merve Dursun ve Eda Kesikci’ ye emeklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.