Geçmişten Geleceğe Çukurca Spor Klubü

Çukurca Spor Klubümüz ilk olarak 1977 yılında kurulmuştur. 1977 yılında kurulan kulübümüz bölgemizin sosyal, kültürel ve sportif hayatına katkılarda bulunmuş, ve başarılara imza atmıştır. Çukurca Spor Klubü  sadece bir spor kulübü olarak görmemek gerekir. Çukurca Spor Klubü bir yaşam kültürüdür. Kulübümüze hizmet etmiş sporcu, yönetici ve taraftarlarımıza saygı ve minnetlerimizi sunuyoruz. Maddi sıkıntılar nedeni ile spor klubü faaliyetlerine 1993 yılında son vermiştir. Tekrar Milli birlik ruhunu tekrar yaşatmak için 15.05.2019 tarihinde Çukurca Belediye Spor Klubünü kurduk. Klüp olarak Faaliyetlerimiz; Futbol, Batminton,  Voleybol, Basketbol, Güreş, Atletizm, Masa Tenisi, Bilardo, Triatlon, Avcılık, Yüzme, Santraç, Bisiklet ve yasaların izin verdiği, her nevi spor ,kültür, eğitim faaliyetlerinde bulunmaktır. Klubümüz Spor, eğitim ve kültür sanat ile iç içe bir ortamda, bilimsel yöntemlerle eğitilmiş, çağdaş, üreten, sorgulayan ve potansiyelini ortaya çıkartan bireyler yetiştirmektir.

Yeni yönetimi belirlemek için ilk olağan kongremiz 01.08.2019 tarihinde saat 20:00’ de yapılacaktır.