KUTAHYA HAVA DURUMU25°C Çok Bulutlu

Çukurca Belediyespor Halı Saha Turnuvası Yapıldı

Çukurca Belediye Spor’ un öncülüğünde gelenekselleştirmeyi amaçladığımız ve birincisini düzenlediğimiz Halı Saha Turnuvası sonuçlandı. 31 Mayıs 2019’da Yukakıy United ile Çömelek FK’nın açılış maçıyla turnuva başladı. Açılış maçında Çömleksporun 10-4 skoruyla yarı finalist oldu. 31 Mayıs 2019’da ikinci maçta İhtiyar Delikanlılar ile Ultraaslan Çukurca FC karşı karşıya geldi. 9-6’lık skorla Ultraaslan Çukurca FC diğer yarı finalist oldu. 1 Haziran 2019 tarihinde yapılan müsabakalarda Köçünspor ile Poyraz Spor karşı karşıya geldi. 6-4’lük skorla üçüncü yarıfinalist PoyrazSpor oldu. Son yarı finalist ise Atletiko Gavadar ile Goru Arkası kozlarını paylaştı. Galip gelen 8-2’lik skorla son yarıfinalist Goru Arkası oldu.

2 Haziran 2019’da yapılan Yarı Final maç sonuçları ise şu şekilde oldu.

Çömlek Spor 6-6 Ultraaslan Çukurca FC

(Penaltılarda 5-4 galip gelerek Ultraaslan Çukurca FC finale çıktı)

Poyraz Spor 5-5 Goru Arkası

(Penaltılarda 2-1 galip gelerek Goru Arkası finale çıktı)

3 Haziran 2019’da Üçünçülük maçında

Çömlekspor 4-3 Goru Arkası

(Çömlek Spor 3. oldu)

3 Haziran 2019’da Final  maçında

Poyraz Spor 6-2 Ultraaslan Çukurca FC

Poyraz Spor Şampiyon

Ultraaslan Çukurca FC ikinci oldu.

Poyrazspor’da forma giyen Ahmet Selçuk gol kralı olmasına rağmen genç futbolcuya gol kralı ünvanını Yusuf Beyhan’a devretti. Böylece Turnuvanın Gol kralı ise Çömlekspordan  Yusuf Beyhan oldu. Turnuvada oynayan kardeşlerimize ve onları yanlız bırakmayan seyircilerimize teşekkür ederiz.