Çukurca Belediyesi’ nden Ramazan Pidesi ve Gıda Yardımı

Çukurca Belediyesi öncülüğünde Beldemiz’ de ihtiyaç sahiplerine Ramazan ayı boyunca yüz yirmi aileye her gün Ramazan pidesi dağıtımı ve yüz aileye gıda yardımları vatandaşın evine kadar teslim ediyor.

Ramazan ayı dolayısı ile belediyenin bütçesinden ayrılan ve hayırsever vatandaşların verdiği erzak kolileri ihtiyaç sahiplerine veriliyor. Çukurca Belediye Başkanı Emin Taşgın, paylaşma ve dayanışma ayı olan Ramazan’ da da “Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir. “ anlayışıyla ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini belirterek, gerek belediyemize gerekse de koordineli çalıştığımız muhtarlarımız aracılığı ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara Ramazan Pidesi ve gıda paketlerin dağıtımına başladıklarını sözlerine ekledi. Daha öncede Korona Virüs tedbirleri kapsamında altmış koli ihtiyaç sahiplerine dağıtılmıştı.