Çukurca Belediyesi Ilıcaksu Sarıkız Mesire Alanı Pazar Yeri Açıldı

Çukurca Belediyesi olarak belde halkımızın yöresel el sanatları, hediyelik eşya, el yapımı organik ürünlerin üretip satacağı alanlar oluşturmak ve ailelerine katma değer sağlamak amacıyla hazırlanan Beldemizin tanıtımı ile markalaşması adına ilk defa organize edilen 192 metrekare 24 tane Profil Stant  Ilıcaksu Mahallesi Sarıkız Mesire alanında vatandaşların hizmetine sunuldu.

Sarıkız Beldemizin coğrafi yapısı ve doğal güzellikleriyle doğal yaşamın gözbebeğidir. Gelecek olan misafirlerin Yöremize ait ve yetişmiş organik ürünlerden, güzel eserlerden faydalanacağı alanlar oluşturmak istiyoruz.  Onun için bugün burada bulunan değerli girişimcilerin işleri bir hafta, iki hafta belki bir ay yolunda gitmeye bilir ama inanıyoruzki biz bu pazarı burada oturttuğumuzda ve kendini kabullendirmek için haftanın hergünü ürünlerini sergileyip satış yapmaları için çalışmalarımız devam etmektedir. Bunun içinde biraz sabır gerekiyor.