KUTAHYA HAVA DURUMU27°C Az Bulutlu

Genel

Çukurca Belediyesi Eskiyen Çöp Konteynerlerini Yenileniyor

Çukurca Belediyesi, belde genelinde eskiyen ve sağlıksız bir görüntü oluşturan çöp konteynerlerini yenileriyle değiştiriyor.

Bu kapsamda alınan 50 adet galvaniz çöp konteyneri, üretici firma tarafından Çukurca Belediyesi’ ne teslim edildi.

Çukurca Belediye Başkanı Emin Taşgın yaptığı açıklamada “50 adet çöp konteyneri beldemizde ihtiyaç duyulan noktalara yerleştirilmeye başlandık. Belediyemiz tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, evsel atıkların kapalı çöp poşetlerine konulmaması ya da vatandaşlar tarafından bilinçsizce moloz ve benzeri atıkların dökülmesi sebebiyle daha çabuk eskiyen, kirlenen ve bozulan çöp konteynerlerin beldemizin cadde ve sokaklarının daha temiz olması adına değiştirilmesi gereken çöp kovalarını değiştirip, bakımı ve onarımı yapılması gereken konteynerlerin ise tadilatlarını yapıyoruz. Belde halkımızdan çöp koyteynerlarına moloz, bahçe otu ve taş, ağaç yaprakları gibi atıkların atılmaması konusunda istirham ederiz. Çöp koyteynerlarına evsel atık haricinde atılan her madde Belediyemize maddi külfet oluşturmaktadır.” dedi.