Çukurca Belediyesi 4 Geçici İşçi Alımı Yapacak

Çukurca Belediyesi 4 Geçici İşçi Alımı Yapacak

Talebe Başvuracak Adayların Dikkatine:

B) Özel Hususlar:
1) Adayların işe alım süreci ve sınava ilişkin tüm duyuruları www.domaniccukurca.bel.tr internet adresinden takip etmeleri gerekmekte olup; adaylara yazılı tebliğat yapılmayacaktır.

2) İŞKUR tarafından bildirilen listelerden (4 katı kadar adayı aşması halinde) noter kura çekimi sonrası 4 katı aday mülakata alınacaktır.

3)Talep Belirli süreli (Geçici) olup en fazla 5 ay 29 gün çalışma sürelidir. Çalışma süresi şartlara göre kısa tutulabilir.

4) Alınacak olan işçilerle ilgili genel hususların yanında aşağıdaki hususlar aranacaktır.

a) MEB onaylı İş Güvenliği İşçi Sağlığı Eğitimi Sertifikası

b) MEB onaylı Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde her türlü çöp ve atık maddeler ile ilgili işler sertifika

c) MEB onaylı Hijen Eğitimi Sertifikası

5)BELGE TESLİM TARİHİ: 10.07.2019 tarihi mesai bitimine kadar Çukurca Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne özel şartlara sahip olduğunu gösteren evrakları ibraz etmeyen adaylar Noter Kurasına dahil olmayacaktır. Noter Kurası 17.07.2019 tarihinde saat  11:00 de Çukurca Belediyesinde yapılacaktır.