Çukurca Belediye Spor Kulübü’nde yeni yönetim belli oldu

Çukurca Belediye Spor Kulübü ‘nün, gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısının yeni yönetimi belli oldu. Seçime tek liste halinde katılan geçici Başkan Ahmet ŞEKER Başkanlığındaki Yönetim Kurulu, üyelerin oylarıyla göreve getirildi.

31 Mart yerel seçimlerinden sonra meclis üyeliklerine yeni seçilen Çukurca Belediye Meclisi ve Beldemiz gençlerin ortak çalışmaları ile Çukurca Belediye Spor Kulübünü 15.05.2019 tarihinde kurularak ilk yönetimi belirlemek için, Çukurca Şehit Veli Selçuk İlköğretim Salonunda gerçekleşen kongrede Divan Başkanlığını Refik Selçuk’ un yaptığı Olağan Genel Kurul’da yeni Başkan ve Yönetim Kurulunu belirlemek adına yapılan seçimlere tek liste halinde katılan Ahmet Şeker Başkanlığındaki Yönetim Kurulu, açık oylama ile üç yıllığına bu göreve seçildi.

Çukurca Belediye Spor Kulübü Başkanlığına seçilen Ahmet Şeker, konuşmasında ” Bizlerin tek hedefi, tek amacı var; değerlerine sahip çıkan, vatanını, milletini seven, dini ve milli hassasiyetlere özen gösteren sportmen bir gençlik yetiştirmek olacaktır. Kulubümüz Spor, eğitim ve kültür sanat ile iç içe bir ortamda olup, Eğitim Gören öğrencilere imkanlar dahilinde Çeşitli Burslar vererek eğitimlerine katkıda bulunmaktır.” dedi.

Çukurca Belediye Spor Kulübü yer alan isimler ve görev dağılımı ise şu şekilde:

Yönetim Kurulu: Ahmet Şeker, Faruk Özbey, Serkan Ok, Hüseyin Özoğul, Bünyamin Aytekin

Denetleme Kurulu: Refik Selçuk, İbrahim Gültekin, Ömer Öner