KUTAHYA HAVA DURUMU23°C Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

Çukurca Beldesi’nde bayramlaşma ve Belediye Spor Halı Saha Turnuva töreni

Çukurca Belediye Başkanı tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Bayramlaşma törenine AK Parti Kütahya Milletvekillerinden  İshak Gazel, AK Parti Domaniç İlçe Başkanı Ahmet Özoğul, İl Meclis Üyesi Mustafa Şimşek, Belediye Meclis üyeleri, Mahalle Muhtarları  teşkilat üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Törende bir konuşma yapan Belediye ve İlçe Başkanı birlik ve beraberlik mesajları vererek, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutladı.

Kütahya Milletvekili İshak Gazel, “AK Parti davası bir gönül hareketidir, bir gönül kardeşliğidir. Bu gönül birlikteliği, bayramlarda daha üst noktalara çıkmaktadır. Rabbim birlik beraberliğimizi bozmasın. Elbette bu birlik ve beraberliğimizi hazmedemeyip bizi birbirimize düşürmeye çalışanlar var. Allah’a çok şükür Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lidere sahibiz. Toplum olarak liderimiz Erdoğan’a sahip çıkmamız gerekiyor. Dolayısıyla küçük hesapları ve menfaatleri davamızın önüne geçirmemeliyiz. Önümüzde ülkemiz ve geleceğimiz için son derece önemli İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi var. Yine çetin yolları aşacak ve de İstanbul adayımız Binali Yıldırım beyi başkan seçerek, Türkiye’mizin yükselişini güçlü şekilde devam ettireceğiz inşallah” diye konuştu. Konuşmasının arkasından Çukurca ile Ilıcaksu yol çalışmasına değinen Milletvekilimiz yol çalışmalarının en kısa sürede başlatmaları konusunda yetkililer ile konuştuklarını aktardı. Belediye Başkanı ve İlçe Başkanı Milletvekili İshak Gazel için hazırlanan Portreyi kendisine takdim ettiler. Belediye Spor’ un ilk olarak başlattığı Halı saha turnuvasında dereceye giren takımların kupaları verildikten sonra, turnuvadaki ter döken sporcuların Halı Saha isteklerine karşılık, gerekli girişimlerin yapılarak yardımcı olacağını aktardı.