KUTAHYA HAVA DURUMU27°C Az Bulutlu

Çukurca Beldesi Osmanlı Mahallesinde yol genişletme çalışması

Çukurca Belediyesi yol yapım çalışmaları kapsamında faaliyetlerini yoğun bir şekilde sürdürüyor.

‘Yol medeniyettir’ anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Çukurca Belediyesi Osmanlı Mahallesi Domaniç Caddesinde yıllarca dar olan yolu genişleterek ulaşım sorununu ortadan kaldırmak için çalışmaları başlattı. Dar yolların genişletilmesi için destek veren hak sahipi Süleyman Uçar’ a teşekkür eden Başkan Emin Taşgın, “Bu tür çalışmalara katkı sunanların Beldemizin geleceği için önemli olduğu kadar bu çalışmaların sonucunda trafik akışında yaşanan sorunların giderileciğini kaydetti. Bugün de Beldemizin en eski yerleşim yerlerinden biri olan Domaniç Caddesi yol genişletme çalışması yapıyoruz. Tabi öncesinde yapıları yolda olan hak sahiplerimiz ile görüşüp anlaştık. Planladığımız her şeyin beldemizin geleceği için olduğu bilincinde olmamız son derece mutluluk verici. Vatandaşlarımız bu tür sorunlu yolların genişletildiğini gördüğünde eminim hem bizlere hem de bize destek verenlere dua edecektir. İnşallah genişletmeye başladığımız sokaktaki çalışmaları kısa bir sürede tamamlayarak ulaşıma açacağız” dedi.