KUTAHYA HAVA DURUMU32°C Az Bulutlu

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINDAN HİBE ÇÖP KAMYONU

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Domaniç Çukurca Belediye Başkanlığı’na çöp kamyonu aracı hibe edildi.
Vatandaşlarımıza daha hızlı, daha kaliteli hizmet verebilmek adına Belediyemizin makine ve araç parkını genişletiyoruz. 19 aylık görev süresince Belediyemiz tarihinde ilk defa iki adet araç hibesi kazandırdık. Geçtiğimiz yıl Belediyemize Türkiye Belediyeler Birliğinden cenaze hizmet aracı hibesi almıştık. Bu yıl ise Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızdan hibe edilen 39 adet 800 LT’ lik Galvaniz Çöp Konteyneri ve Çöp toplama aracımızı teslim aldık. Ayrıca Beldemizdeki geçmiş dönemden yarım kalan inşaatların tamamlanması için Çevre Şehircilik Bakanlığına bağlı İller Bankasından Malzeme alımında kullanılmak üzere 200.000 TL maddi destek sağlanacak. Beldemizin ihtiyacı olan eksiklerini tamamlamak için gayret gösteriyoruz. Beldemizden desteklerini esirgemeyen Kütahya AK Parti İl Başkanımıza, Domaniç İlçe Başkanımıza, Milletvekillerimize ve Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Murat Kurum’a şahsım ve beldem adına ayrı ayrı teşekkür ederim. Beldemize hayırlı olsun. Rabbim kazasız belasız hizmet etmeyi nasip eylesin.