KUTAHYA HAVA DURUMU23°C Sisli

Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’dan Beldemize Destek

Çevre ve Şehircilik bakanımız  sayın Murat Kurum’un ilimizi ziyaretleri beldemiz adınada çok önemli kazanımlara vesile oldu. Şubat ayında İlimize ziyaret eden Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank vesilesiyle Çevre ve Şehircilik Bakanlığından çöp toplama aracı için maddi destek sağlamıştı. Gerekli yazışmalar bitmiş olup aracımız en kısa sürede tarafımıza teslim edilecek. Sayın bakanımız ile Kütahya’ da görüşmelerimizde çevre düzenlemeleri için finans desteği ve 50 adet çöp konteynerleri desteği verecekler. Sayın bakanımıza Çukurca halkımız adına şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca bu organizasyonun ilimizde gerçekleşmesini teminle  Kütahya’mız, ilçelerimiz ve Beldelerimiz adına önemli kazanımlara önderlik eden İl başkanlığımız, Milletvekillerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.