Belediyemiz Fen İşlerinde Nöbet Değişimi

15.04.2006 tarihinden beri Çukurca Belediyesinde Fen Memuru olarak görev yapan Tugay Koca 11.07.2019 tarihi itibariyle Domaniç Belediyesine nakil olmuştur.

“Belediyemizde uzun yıllar hizmetlerinden dolayı kendisine, Belediyemiz Çalışanları ve Belde Halkı adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bundan sonraki süreçte de onun hizmetlerinden ve tecrübelerinden yararlanmaya devam edeceğiz. Domaniç Belediyesindeki yeni görev yerindeki çalışmalarında başarılar dileriz.”

Fen Memuru Tugay Koca’ dan boşalan göreve Gözde Zeybek Sözleşmeli personel olarak başlamıştır. “ Yeni başladığı bu görevin hayırlı uğurlu ve başarılı olmasını diliyoruz”