Beldemizi de Kendimizi de Susuz Bırakmayalım!

Belediyemizin en büyük gelir kaynaklarından biriside tahsilat edilen su ücretleridir. Su borçlarının ödenmesi beldemize hizmet verilmesi açısından çok önemlidir. Ödenen su paraları yatırıma dönüşüyor. Tahsil edilemeyen su alacakları ise beldemize  verilecek hizmetlerin önünü kesmektedir. Vatandaşlarımızın bu konuda duyarlılık göstermesini istiyoruz. Elektrik ücreti ödemlerinde gösterilen duyarlılığın yaşam kaynağımız olan ve faydasının direk Belde’mize hizmet olarak dönüştüğü su ücretlerinin yatırılmasında da gösterilmesini istiyoruz.

Belediye olarak Vatandaşlarımızın bütün sıkıntılarına Kanunların bize verdiği yetkiler çerçevesinde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Belediyemizin en büyük gelir kalemlerinden olan su gelirlerinin de bu bağlamda sağlıklı bir şekilde tahsilatı yapılıp hizmete dönüşmesi gerekiyor. Bu noktada Kanunlardaki değişiklikle beraber su da elektrik gibi kesilebileceği için bu konuda daha duyarlı olmamız gerekmektedir. Hayatın devamı için temel bir şart olan, her alanda kullandığımız suyumuzun kıymetini bilip gerekli duyarlılığı hem kendimiz hem de Beldemiz için göstermeliyiz.