KUTAHYA HAVA DURUMU10°C Az Bulutlu

Beldemizdeki Gazi’ ye son görev

Doç. Dr. Mustafa Kalemli Tavşanlı Devlet Hastanesinde tedavi gören ve dün hayatını kaybeden 67 yaşındaki Görev Gazisi Hüseyin Can bugün öğle namazının ardından düzenlenen askeri törenle Çukurca Beldesi mezarlığında toprağa verildi.

Domaniç Müftü Vekili Ramazan Güçlü’ ün kıldırdığı Cenaze törenine, gazinin ailesi ile yakınları, Domaniç Kaymakamı Ahmet Salih Poçanoğlu, Kütahya İl Jandarma Komutanı Kd.Alb. Mustafa Çekiç, Kütahya İl Emniyet Müdürü Vekili Rüştü Kırış, Kütahya Merkez Komutanı Hv. Albay Hamit İbrahim Çakır, Çukurca Belde Belediye Başkanı Emin Taşgın, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Samet Yıldırım, İlçe Emniyet Amiri Adil Ahmet Köse, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakamımız Ahmet Salih Poçanoğlu defin sonrası aileye başsağlığı dileyerek, Naaşın üzerindeki Türk Bayrağını aileye teslim etti.