Beldemizde İmece usulü ile Şadırvan ve Su Hattı

Çukurca Beldesi’ nde Belediye, Dernekler ve Hayırsever Vatandaşlar ile imece usulü örnek bir çalışma başlattı.

Çukurca Beldesi Ilıcaksu Mahallesi Merkez Camii avlusuna Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği öncülüğünde hayırsever vatandaşlar eşliğinde şadırvan inşaatı başlamıştır.

Çukurca Kızılsaray Yaylasından Selim Dede Mesire alanına su hattı Çukurca Beldesi Tarımsal Kalkınma Kooperatif ve vatandaşlar çalışmaları başlatmıştır.

Beldemizde geçmiş dönemlerde imece usulüyle güzel işler yapıldı ve bu halk arasında dayanışma olduğu zaman verimli oluyor ve yapılan işlerin toplumsal kaynaşmayı pekiştirmektedir. Duyarlı ve hayırsever Belde halkını tebrik ediyoruz.