KUTAHYA HAVA DURUMU25°C Çok Bulutlu

3 Boyutlu Animasyon Filmi Gösterisi

Beldemiz Öğrencilerine 3 Boyutlu Meto Hayal Gücü Kristali Animasyon Filmi Gösterisi

Beldemizde, Belediyemizin sponsorluğunda ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik 3 boyutlu “Meto Hayal Gücü Kristali” adlı eğitici animasyon filmi gösterime sunuldu.
Okulumuzun Salonunda 3 seans olarak gösterime sunulan Meto Hayal Gücü Kristali animasyon filmini 3 boyutlu gözlüklerle izleyen öğrenciler imiz, Meto Hayal Gücü Kristali adlı animasyon filminde fen bilimleri, dünyamız, gezegenler, güneş sistemi, doğa, ay tutulması ve insan vücudu konuları öğrencilere animasyon filmi olarak üç boyutlu anlatılıyor.
Fotoğraflar Okulumuz web sitesindedir.